med Ingen kommentarer

Vi har den store fornøjelse igen at kunne invitere til borgerspisning i Jegerup forsamlingshus. Det er denne gang de grønne mænd i Jegerup, der byder på mad. Disse prægtige mænd vil servere hjemmelavet medister med kartofler, brun sovs og hjemmelavet rødkål. Til kaffe skal vi have hjemmebagt kringle.

Den dejlige middag serveres

tirsdag den 4. februar 2020 kl. 18.00

i Jegerup forsamlingshus.

Borgerspisning er nem aftensmad for alle, der har lyst til at komme. Prisen er 50 kr. pr. voksen og 25 kr. pr. barn. Drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Man kommer, sætter sig til bords og spiser. Der er kaffe og kringle efter spisningen. Oprydning og opvask skal man ikke tænke på, blot komme og være med til en hyggelig gang fællesspisning, hvorefter man kan gå hjem og putte børnene i seng.

Vi håber, at mange vil tage imod invitationen, og at forsamlingshuset ligesom tidligere bliver fyldt op af hyggeli-ge gæster.

Af hensyn til maden er vi nødt til at vide, hvor mange, der kommer. Der derfor tilmelding senest fredag den 31. januar til Bibs på tel 2893 5963 eller bibsstark@bbsyd.dk.

Vi glæder os til at se jer – husk også at spørge naboer og tilflyttere, om ikke de kunne tænke sig at være med og opleve, hvad de grønne mænd kan præstere i et køkken.

Med venlig hilsen
Jegerup Landsbyforening

Comments are closed.