med Ingen kommentarer

fra kl. 11.00-16.00

Jegerups Venner har allieret sig med en flok kreative mennesker, og inviterer til juleværksted og julehygge i Jegerups gamle skolebygning lørdag d. 1. december.

Der vil være arbejdende værksteder, hvor kreative folk vil være behjælpelige med gran, ler, lys og ting så der kan klippes og klistres + meget mere.
I den traditionelle og hyggelige julestue vil der bla. dufte af lune vafler, og julenissens dejlige Glühwein.Traditionen tro vil der også være mulighed for, at købe Finns velkendte grilpølser.

Der vil på dagen være mulighed for, at købe lys, ler osv. til rimelige priser. Det er dog også tilladt selv at medbringe de materialer, som man ønsker at bruge.
Dagen er tænkt, som en hyggelig dag hvor alle er velkommen, og hvor bla. børnefamilier har mulighed for, at hygge sig sammen på de arbejdende værksteder.

Et eventuelt overskud fra dagen går til Jegerups støtteforening Jegerups Venner. Vi har stadig brug for flere kræfter til, at hjælpe med arrangementet både til forberedelse af dagen, men også til at hjælpe med værkstederne på selve dagen.

Har du lyst til at hjælpe kontakt da Claus Thomsen på tlf. 25325212

Julehilsner fra Jegerups Venner

Comments are closed.