med Ingen kommentarer

Sommeren er kommet til Jegerup Kirke, og derfor går vores medarbejdere på velfortjent ferie. Det betyder, at vi skærer ned på gudstjenesterne i tresognspastoratet og derfor også i Jegerup Kirke.

I kalenderen her til højre kan du se, hvornår der er gudstjenester i Jegerup Kirke i løbet af sommeren. De andre søndage henvises der til kirkerne i Maugstrup og Vojens, hvor der er gudstjeneste kl. 09.00 i Maugstrup og 10.30 i Vojens.

Søndag den 26. august kl. 14.00 holder vi friluftsgudstjeneste ude “ved søen”: man finder søen ved at gå ad Gl. Stadsvej, og når man kommer til grusvejen, følger man den til højre. Et par hundrede meter nede ad den ligger søen inde til højre bag nogle høje træer. Der ligger et kort i kirkens våbenhus, hvis man får brug for det.

Gudstjenesten holdes i det fri med udsigt over søen, men der stilles et telt op, hvor vi kan holde gudstjenesten, hvis nu vejret ikke er det bedste. Det betyder, at det virkelig skal regne meget, før vi rykker gudstjenesten ind i kirken. Vi sender besked ud via Facebook inden kl. 13.00, hvis gudstjenesten flyttes ind i kirken.

Efter gudstjenesten er der kaffe og kage.

Alle er velkomne!

Comments are closed.