Afholder ordinær generalforsamling torsdag d. 15. marts 2018 kl. 19.30 i forsamlingshuset.
Dagsorden iflg. vedtægter
Bestyrelsen
Afholder ordinær generalforsamling torsdag d. 15. marts 2018 kl. 19.30 i forsamlingshuset.
Dagsorden iflg. vedtægter
Bestyrelsen
ONSDAG DEN 21. FEBRUAR KL. 19.00 I KLUBHUSET
Dagsorden:
Vel mødt
Lokalhistorisk Forening afholder Reception i anledning af Årsskrift 2017
Mandag d. 4. december kl. 19.30 i Jegerup skolebygning, lokale 2.
Vi glæder os til se mange af vore medlemmer og andre interesserede.
————–
mvh. Kaj
Søndag den 12. november 2017 kl. 19.00 i Jegerup forsamlingshus.
Vi har fornøjelsen at invitere til andespil i forsamlingshuset søndag den 12. november 2017 kl. 19.00.
Andespillet foregår på gammeldags facon, hvor der spilles med en fuld række. Herefter ryddes pladen. Der bliver 15 spil med gevinst ved én fuld række og 5 spil med gevinst ved en fuld plade, i alt 20 spil.
Præmierne vil primært være ænder og kødpakker. De sidste to præmier er gavekurve. Der vil også være sidegevinst.
Midt på aftenen vil der blive en kaffepause, hvor der kan købes kaffe og kage for 25 kr. pr. person.
Dørene åbnes kl. 18.30.
Vi håber på en hyggelig aften og glæder os til at se jer.
Med venlig hilsen
Forsamlingshusgruppen
Borgerspisning og borgermøde med 115 deltager hvor nyt tiltag blev præsenteret af DGI og JUIF, nemlig et motionscenter på Jegerup gamle skole hvor 2 lokaler bliver slået samme til et. Det er JUIF som kommer til at stå for motionscenter. JUIF kan ikke selv klare alle opgaver, kan du tænke dig at være med fra starten i et udvalg, så send en mail til JUIF juif@jegerup.dk
Til aftensmad fil vi kålpudding med kartofler og sovs der hænger ved, til dessert frugt dessert i glas og kaffe med småkager pris i alt kr. 50,- og det smagt bare godt.
Vi har fornøjelsen at kunne invitere til en ny omgang borgerspisning i Jegerup forsamlingshus. Denne gang er det en flok aktive piger i Jegerup, der laver mad til hele byen og inviterer jer til at spise med
Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 18.00 læs mere klik her…
Se alle billeder her.. klik her en rigtig god med godt mad og ingen regn og vind, Der blev blandt andet fremstillet pølser, røget og medister som blev døbt Jegerup pølsen.
Nak og æd & fra jord til bord
Alle i by og land inviteres til at være med til en spændende landsbydag.
Om formiddagen slagtes en gris, som efter dyrlæge-kontrol køles ned, inden den udskæres og forarbejdes. Der kan laves medisterpølse, flæskesteg, leverpostej og meget andet. Kødet tilberedes til spisningen om aftenen.