Hallen er udstyret med alle de brand- og varslingssystemer, som loven kræver. De bliver godkendt hvert andet år af Brand og redning Sønderjylland 

Bestyrelsen for egehuset@jegerup.dk skal kontaktes inden planlægning af nyt arrangement for godkendelse, så vi sammen kan udarbejde en god plan. Hvis der skal udarbejdes en ny flugtvejs- og pladsfordelingsplan, skal vi bruge ca. 3 uger til at få den godkendt.

egehuset er godkendt til totalt 300 personer. Ved 150 personer med personale skal der ikke udarbejdes flugtvejs- og pladsfordelingsplan, men ved 151 skal der.

Hallen er 30 X 20 meter ca. 600 karatmeter.

Godkendte flugtvejs- og pladsfordelingsplaner

Før et arrangement skal håndboldmål og net fjernes ved porten; plader ved flugtvejsdøre ved det grønne flugtvejsudgangsskilt skal fjernes, og dør skal låses op. Husk at låse igen.
Ved røgudvikling i hallen fx ved diskotek går røgalarmssystemet i gang, de 4 loftluger åbner, og den store port åbner. Systemet skal herefter nulstilles. Kontakt tel 27640254

 

egehuset ejer ingen stole eller borde. Vi har heller ikke spiritusbevilling. Vi har kun hallen og de flugtvejs- og pladsfordelingsplaner, der kan ses her på siden.
Hvis der skal afholdes et arrangement se mere her… Haderslev Kommune

 

Flugtvejs- og pladsfordelingsplaner skal være synlige ved indgang til hallen.

266 personer stole klik her..

216 personer med bord og stole klik her..

 

Der skal udføres en driftsjournal før arrangement som skal afleveres til bestyrelsen inden arrangement. Brand og redning Sønderjylland kan komme på besøg og forlange at se driftsjournal.

Klik her for driftsjournal 

Inden arrangement har bestyrelsen udført en egenkontrol.

 

Lydanlæg

egehuset har eget lydanlæg, som kan benyttes. Vi har 2 trådløse mikrofoner, hvis der skal flere til, kan vi også det.
Der er 4 højttalere på 250 Watt pr. stk. De er placeret i publikumsvenlig retning.

Der er afspiller til CD og USB, MP3 musik, Mixer og ledning til iPhone/android telefoner,

Vi har også et 300" projektorlærred, som kan lejes incl. opstilling for kr. 900. Projektor skal selv medbringes.

Betaling

Betaling kr. 3200 for leje af egehuset fra fredag til søndag betales til Nykredit, reg 8117 konto 2732860.
Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter og inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster.

Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter aftale. Udlejer forbeholder sig uden skyld ved gener forårsaget af udefra kommende årsager (force majeure) såsom lynnedslag eller lignende, som forårsager ødelæggelser såsom strømsvigt, svigtende vandforsyning eller lign.