Gymnastik i Jegerup

Gymnastikudvalgsformand Signe Nielsen, mobil 23985832

gumnastik juif

Gymnastikhold for vintersæsonen 2018/2019

De fleste hold starter op i uge 36, senioridræt- og dans dog først i uge 41.

MediYoga - en ny aktivitet i Jegerup - starter op i uge 43.

 

Gymnastikopvisningen er d. 23. marts 2019 kl. 14.

 

Alle aktiviteter foregår i Egehuset i Jegerup.


 

Børnegymnastik 3 - 5 år

Kom til sjov gymnastik i Jegerup Multihal, hvor man vil få sved på panden. Vi skal hygge, bygge spring- baner og udfordre motorikken. Dit barn får en god og aktiv hyggestund.

Jane har erfaring fra sine mange år i foreningen, og hun har i mange år stået for bl.a. mor/far/barn holdet. Lærke og Caroline er klar på nye udfordringer, og de vil gøre deres for at det bliver nogle hyggelige gymnastiktimer. Vi håber, at vi i år kan få et stort hold, så tag endelig også din ven eller veninde med. Jo flere jo sjovere.

Tid: mandage fra kl. 16.30 - 17.30

Træner: Jane Nielsen, mobil 20952347

Hjælpetrænere: Lærke og Caroline

 


 

Børnegymnastik 6 - 10 år

Alle er velkomne, uanset om man har prøvet gymnastik før eller ej. Efter diverse opvarmninger, som der er til hver træning, kommer vi til at lave serier, samt springe igennem på de forskellige redskaber.

Tid: mandage fra kl. 17.30 - 18.30

Trænere: Anne Nielsen, mobil 20922574 og Signe Nielsen, mobil 23982532

Hjælpetræner: Mathias

 


 

Børnegymnastik 11 år og op

Alle er velkomne, uanset om man har prøvet gymnastik før eller ej. Efter diverse opvarmninger, som der er til hver træning, kommer vi til at lave serier, samt springe igennem på de forskellige redskaber.

Tid: mandage fra kl. 18.30 - 19.30

Trænere: Anne Nielsen, mobil 20922574 og Signe Nielsen, mobil 23982532

Hjælpetræner: Maria Nørgaard

 


 

MediYoga forår 2019

Hvad er Mediyoga? Det unikke ved MediYoga er, at denne yogaform er udviklet til at være terapeutisk, og der ligger forskning bagved, som tydeligt viser at MediYoga fungerer. Alle instruktører er i besiddelse af grundlæggende medicinsk viden.
Hvorfor MediYoga? I den stadigt mere stressfyldte verden, som vi lever i dag lever i, er der brug for flere effektive værktøjer til at skabe bedre balance i vores liv og dagligdag.
MediYoga går ud over og ind under de symptomer, som personer udviser, og der fokuseres direkte på de underliggende ubalancer, og kroppens egen evne til selvhealing stimuleres. Er særdeles virksom mod stress, udbrændthed, forhøjet blodtryk, og andre ubalancer mm.
Derfor skal vi arbejde med forskellige åndedrætsteknikker. Helt enkelt, så kan øvelserne være med til at skabe bedre balance, bedre helbred og en følelse af velbehag, hvis du har det dårligt!

MediYoga afsluttes hver gang med meditation. Meditationen er med til at give en bedre koncentration og mental hurtighed, leve mere bevidst og hjælper dig med at få en bedre indre balance.
Alle kan være med til MediYoga, både mænd og kvinder, du må sidde på gulvet eller på en stol, det bestemmer du.

Vi starter onsdag d. 23.01.19 kl. 17.00 - 18.30.


 


 

Aktive hilsner fra Gymnastikudvalget